luni, 2 februarie 2015

Tendințe bărbați: Ce se poartă în primăvara/vara 2015 în moda masculină

De la tendințele de modă pentru barbați pentru primăvara/vara 2015 de la Londra pînă la Milano, există în mod clar câteva tendințe principale pentru sezonul următor. Afla ce se poartă și ceea ce face un debut dramatic atunci când vine vorba de stilul pentru bărbați.

Descoperă de la Fashion Week primăvara-vară 2015 tendințele cele mai importante pentru bărbați, în scopul de a fi pregătit pentru a fi trendy în sezonul următor. Fie că ești adeptul stilului sport sau preferi un aspect clasic și elegant, vei găsi cu siguranță tendința corectă pentru tine.

La Londra, albul a fost proeminent în mai multe colecții, ceea ce îl face o necesitate pentru primăvara acestui an. De la pantofi albi până la costume și paltoane, aspectul imaculat este cu siguranță în tendințe, așa cum este prezentat pe pistele de la Alexander McQueen, Gucci, Versace, Christopher Lemaire, și Lou Dalton. Nu este ușor de purtat, dar e cu siguranță la modă!
Tricotajele au fost o tendință mare în moda masculină la Londra Fashion Week 2015, dar tricotajele în dungi au fost într-adevăr vedeta colecțiilor din această primăvară. Fie că sunt verticale sau orizontale, dungile sunt o tendință majoră pentru sezonul viitor. Tendința a fost prezentată în mai multe colecții, de la Jonathan Saunders și James Long to Pringle of Scorland, Missoni și Richard Nicoll.
Combinații culori îndrăznețe. Cand vine vorba de culori, tendințele masculine cele mai mari la Fashion Week primăvară-vară 2015 sunt îndrăznețe și aprinse. La Milano, designerii nu s-au temut de a prezenta combinatii de culori diferite, dar care funcționează foarte bine. Dsquared2, Katie Eary, Boglioli, precum și Etro s-au întrecut în contraste îndrăznețe pe pistă.
Deși nu ieșit niciodată din tendințe, denimul a fost proeminent pe pista de la Milano, fapt care l-ar putea ajuta să se dezvolte într-un trend cheie pentru sezonul următor. Nu doar pantalonii, dar, de asemenea jachetele din denim au fost foarte populare în timpul Fashion Week, fiind văzute pe pista de la Bally, James Long, Tom Ford, și Prada.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu