luni, 2 februarie 2015

Cele mai frecvente greșeli vestimentare pe care le fac bărbații

Chiar și cel mai mic detaliu poate ruina întregul look, de aceea asigură-te ca eviți cele mai grave greșeli de modă pe care le fac cei mai mulți dintre bărbați. Fie că stilul tău este mai casual sau dorești să te îmbraci mai elegant, descoperă erorile de stil care pot ruina orice ținută.



De la haine care nu se potrivesc siluetei la detalii mici pe care nu le iei în mod normal în considerare, aici sunt câteva dintre cele mai grave greșeli de modă pe care bărbații le fac, chiar și atunci când nu sunt novici în ceea ce privește stilul.

Noțiunile de bază în ceea ce privește lungimea pantalonilor trebuie știute de orice bărbat, deoarece pantalonii care sunt prea lungi sunt una dintre cele mai grave greșeli de modă pe care le poți face. Este simplu de determinat lungimea corectă: tivul pantalonilor trebuie să meargă până aproape de podea, dar el nu trebuie să o atingă vreodată atunci când stai în picioare.


Decolteul adânc pentru aspectul ocazional rareori este un aspect bun. Fie că vrei să-ti arăți muschii, părul de pe piept sau alte locuri proaspăt epilate, pur și simplu nu o face.

Una dintre cele mai grave greșeli de modă pe care le fac bărbații sunt alegerea unor ciorapi nepotriviți. Mai întâi de toate, culoarea albă este doar pentru încălțămintea sport, rămâi la culori închise atunci când te decizi să porți un costum. Întotdeauna verifică lungimea. Singurul lucru care trebuie să se vadă atunci când stai jos sunt șosetetele, niciodată pielea.


Prea mult parfum este mai rău decât atunci când nu porți deloc. Dacă ai nevoie să miroși bine, să te simtă bine, o liniuță este de ajuns. Chiar daca reusesti să eviți cele mai grave greșeli de modă, nu ești deloc elegant dacă oamenii îți pot mirosi parfumul din cealaltă parte a camerei.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu