marți, 3 februarie 2015

3 stiluri must-have pentru bărbați în această primăvară


Saptămânile modei în ceea ce privește moda masculină s-au terminat, și este timpul să rezumăm cele mai importante tendințe întalnite pe cele mai faimoase podiumuri de modă din lume. Moda pentru bărbați în primăvara 2015 este diversă și versatilă, cu noi trenduri interesante, astfel încât am rezumat trei dintre cele mai populare stiluri întalnite pe pistele de modă.

Nu e nimic nou la o combinație alb-negru, dar nici nu trebuie deoarece este un clasic. Ambele culori sunt accesibile, crează un contrast fabulos și evidențiază un design inteligent. Colecțiile de primăvară ne-au arătat că o combinație alb-negru poate fi atât subtilă cât și îndrăzneață.


Stilul urban a devenit unul dintre adjectivele de modă favorite în ultimele sezoane. Descriind un domeniu în creștere a pieței de bărbați, stilurile urbane se inspiră din popularitatea de streetwear, cu scopul de îmbina sofisticarea pieței de lux, cu atitudinea casual de stradă. Nu există, probabil nici un loc mai potrivit ca New York pentru a prezenta cele mai recente tendințe urbane.


Stilul nautic. Relaxarea este cu siguranță în mintea designerilor în primăvara 2015. Michael Kors îmbrățișat dungile nautice bleumarin combinate cu blugi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu