marți, 3 februarie 2015

4 tendințe principale de la Milano Fashion pentru bărbați


În acest sezon, Milano Fashion Week a fost un adevărat festin vizual, mai ales când ne aflăm acasă la unele dintre cele mai strălucite minți ale modei, cum ar fi Giorgio Armani, Prada Miuccia, Frida Giannini, Tomas Maier și multe altele. Împreună cu 4 tendințele uimitoare de la Londra, vă aducem 4 cele mai abordabile tendințe de pe podiumurile din Milano Fashion Week pentru a vă ajuta să stați în partea de top a jocului vestimentar în următorul sezon primăvară / vară.

În timp ce designerii de la Londra au folosit mult alb, omologii lor din Milano au optat pentru smântână, o culoare la fel de neutră însă mult mai puțin intimidantă pentru mulți bărbați. Ce e grozav la această nuanță este faptul că este elegantă, versatilă, dar extrem de masculină.


Uită de nuanțele de albastru sumbru. Anul viitor, totul va fi despre nuanțe luminoase și îndrăznețe de albastru.


În cazul în care crem smântână și albastru sunt prea blânde pentru gustul dvs, încercați una dintre aceste combinatii de culori. Acestea garantează că veți ieși în evidență în mulțime, indiferent unde vă aflați.


Mulțumim tuturor designerilor pentru că nu trebuie să aruncăm dulap piese pentru sezonul viitor de primăvară / vară, deoarece denimul va fi în continuare la fel de trendy ca niciodată.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu