sâmbătă, 20 iunie 2015

Pălării la modă pentru bărbați în vara 2015


Vara își face în cele din urmă simțită prezența, ceea ce înseamnă că este timpul pentru a începe să purtăm acele piese specifice pentru sezonul cald. Probabil deja ai ochelarii de soare sortați până acum, dar te-ai gândeit la pălării?

Pentru a vă salva, am realizat un ghid complet privind pălăriile pentru vară.

Deci, de la cele mai importante stiluri la modul de a găsi unul care ti se potriveste, iată cum să obțineți cea mai trendy pălărie în acest sezon.

Șapca de baseball

Dezvoltată de Brooklyn Excelsiors în 1860, șapca de baseball a devenit foarte populară prin anii 1900 și utilizarea stilului continuă, acesta este motivul pentru care tot îl iubesc și astăzi.


Pălăria Bucket sau pălăria pescarului

Dacă nu știați încă, umila pălărie bucket are o revenire spectaculoasă sezonul acesta. Pălăria bucket - de asemenea, cunoscută sub numele de pălăria pescarului - a fost introdusă în jurul anului 1900, inițial fiind confecționată din lână sau tweed și purtată de fermierii irlandezi pentru protecție în timp ce arau domeniile, de unde și denumirea "pălăriile de mers pe jos irlandeze".

Pălăria Fedora

Pălăria ideală pentru bărbatul care caută să facă o declarație în timp ce se adăpostește de soarele de vară, Fedora este de 4,5 inci înălțime și include cute de-a lungul pălărie, cu un "vârf de cuțit" spre față. Derivată dintr-o pălărie tradițională tiroleză, Fedora a devenit populară în Europa în secolul al 20-lea, faima extinzându-se în SUA în 1924, atunci când a fost purtată de Printul Edward în timpul unei vizite regale.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu