miercuri, 10 iunie 2015

Idei de costume pentru bărbați pentru o nuntă de vară


În timp ce codul vestimentar de weekend ar putea varia de la pălării la rochii de cocktail, în funcție de vibrație, nunțile - în ciuda faptului ca sunt o sărbătoare - sunt ocazii ceva mai sobre atunci când vine vorba de stil.

Și cu toate ocaziile memorabile, există o presiune pentru a arăta cel mai bine. Să decizi ce să porți la o nuntă este destul de simplu, dacă codul vestimentar este cravată black tie, dar potentialul poate derutant dacă nu există astfel de norme vestimentare.


"Cel mai important lucru de reținut atunci când participați la o nuntă este respectarea codului vestimentar", spune stilistul celebrităților Joe Ottaway.

Însă, doar pentru că un cod vestimentar la o nuntă este strict, aceasta nu înseamnă că trebuie să renunțați de tot la personalitatea dvs. "Fie formal sau informal, trebuie să vă asigurați că sunteți îmbrăcat corespunzător, dar rămâneți fidel stilul personal", spune Jo Harris, Director General Merchandise pentru Menswear la Harrods.

Nu vă faceți griji, am compilat un ghid plin de sfaturi și idei de ținută pentru un stil de nuntă la modă în această vară.




Un comentariu:

  1. Very informative and impressive post you have written, this is quite interesting and i have went through it completely, an upgraded information is shared, keep sharing such valuable information. Marca favorita

    RăspundețiȘtergere